петък, 8 април 2016 г.

Отново е време...за благотворителни балове...този път за Великден


Великден наближава. За да си честитим поредното Възкресение, да сложим нещо блажно на трапезата и да изиграем на мегдана първото след постите сключено хоро - символ на приятелството между хората и на вечността.

Преди Великден е време и за благотворителни инициативи. Засега са известни в публичното пространство поне две, като забележителното е, че са едновременно насочени в една посока - към МБАЛ Силистра АД, за която наскоро протестиращите лекари от крайдунавския град поискаха да бъде финансирана преференциално. Както се казва: дано, дано, но надали. 

На 15 април в ресторант ДРЪСТЪР от 19,30 ч. Ротари клуб Силистра прави 21-ата в своята близо 15-годишна история благотворителна инициатива - бал, с участието както на ротарианци от близо и далеч, така и на техни гости. За доброто настроение ще се разчита на МЕГАТОН, Ансамбъл СИЛИСТРА, наскоро ще има юбилеен концерт по случай 50 години от създаването му, и на други местни изпълнители. Поканите са с подписа на Свилен Съботинов - настоящ президент на клуба. Куверт: 60 лева. Контакти: 0886 735 254.

На 22 април от 19 ч. отново в ресторант ДРЪСТЪР РК на Български лекарски съюз – Силистра и Женското сдружение към ПП ГЕРБ – Силистра канят на ПРОЛЕТЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОКТЕЙЛ. Конкретната идея е събиране на средства за закупуване на Ultracision harmonic scalpel (Ултразвуков скалпел). За доброто настроение на участниците в проявата е поканен дуетът  Милица Божинова  и Асен Масларски. Куверт 50 лева, за участие и съпричастност: до 18.04.16г: д-р Здравко Горанов – 0887 000 781. Дарителска сметка: ДСК-ЕАД, BG72 STSA 9300 0021 5114 54, BIC: STSABGSF.

Няма коментари:

Публикуване на коментар