вторник, 16 април 2013 г.

Нови атрактивни послания в изявите на Коалиция за България




С нови атрактивни послания са гарнирани изявите на кандидатите за народни представители от Коалиция за България в 20- ти МИР – Силистра. Пред клуба на ул. „Любен Каравелов” 1 от няколко дни е в готовност да се включи в предизборните рейдове бял автомобил, изписан с червени букви и категорични предизборни надписи: „За късмет избери №5” и „Всичко ще е наред, ако гласуваш с №5”. Микробус с атрактивни и провокативни надписи подготви БСП в Силистра и преди 4 години, за да агитира по нетрадиционен начин. Тогава това бе иновация на младите в БСП.
Още в първите дни на започналата надпревара в над 60 населени места в Крайдунавска Добруджа избирателите ще видят с очите си новите интересни моменти в кампанията на Коалиция за България. В тях са предвидени различни по съдържание предизборни изяви. Съвсем в духа са рекламните материали с логото на кампанията „Да върнем България на хората”. Освен предвидените срещи, по населени места врати отварят предизборни щабове, в които може да се получи пълна информация за програмата, която БСП предлага, като разкриване на нови 250 000 работни места, повишаване на минималната работна заплата, програми за заетост за младите хора, индексация на пенсиите, възраждане на производството и други социални приоритети за стабилизиране и развитие на страната.
Кандидатите за народни представители от 20-ти МИР - Силистра
по време на откриването на кампанията в София
„Сред първите лидери на партията, които ще дойдат до Силистра и областта, за да дадат рамо на кандидатите от 20-ти МИР – Силистра, начело с Антон Кутев, е топ икономистът Пламен Орешарски, водач на листа на КБ във Варна, номиниран от председателя на БСП Сергей Станишев за „бъдещ министър-председател на България”, заяви Вяра Емилова, председател на Областния съвет на БСП и №3 в листата на Коалиция за България за избирателния район в област Силистра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар