понеделник, 29 април 2013 г.

Меглена Кунева очаква силистренци „На кафе” веднага след Великден


  
        В избирателния район на област Силистра в интензивен график  продължават срещите на кандидатите на ПП „Движение България на гражданите”, начело с водача на листата Ива Йорданова. Поредната серия от тях в началото на тази седмица бяха в общините Тутракан, Ситово и Дулово. Междувременно през Силистра премина и известният вече брандиран БУС на „Движение България на гражданите“, от който доброволци раздаваха рекламни материали и флайери, отразяващи основните акценти в политическата програма на партията. 
         Избирателите от 20-и МИР – Силистра изпитват едновременно очарование и респект от младостта на Ива Йорданова, водач на листата на партията с лидер Меглена Кунева. Йорданова е едно от новите лица в българския политически живот и част от поколението, което заслужено търси доверието на избирателите. В една от инициативите си тя кани симпатизанти „На кафе с Меглена Кунева“. Неформалната среща ще се проведе на откритата тераса на комплекс „Данубе” на 7 май (вторник) от 15.00 часа.

         Своите впечатления от кампанията на този етап Ива Йорданова определя така: „Не е нормално предизборните обещания на политическите партии да са същите като преди 4 години. Не е почтено към жителите на Силистра, защото те заслужават много повече от това. Аз съм удивена, че в почти всички населени места, които посетих от началото на предизборната ни обиколка, хората не знаят имената на досегашните си петима народни представители. България е малка страна и не би трябвало за нито един политик да е проблем да намира достатъчно време да си върши работата хем в парламента, хем в избирателния си район. Изискват се единствено желание, воля и истински интерес към проблемите и перспективите на областта. Явно на досегашните народни представители подобни качества им липсват. От тази гледна точка, според мен, е обидно към избирателите на Силистра, че някои от вече бившите депутати се борят за още един мандат.“ 
        Йорданова сподели, че в брошурите на партията, които се раздават на гражданите, тя е посочила дори личния си телефон, защото иска да даде възможност на избирателите да я търсят при решаване на обществени проблеми. В края на миналата седмица Ива Йорданова участва като гост в благотворителен бал в Силистра и бе единственият политически представител, който прие поканата за събитието. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар