сряда, 10 април 2013 г.

В Силистра ГЕРБ представи листата си пред журналисти


Областният координатор Стефан Господинов е водач на листата на ПП ГЕРБ за народни представители от Силистренска област. В качеството си на такъв, през днешния ден (10 април ) той представи пред местните и национални медии останалите кандидати за народни представители. Припомняме, че Господинов бе народен представител в 41-то Народно събрание. В качеството си на такъв е бил член на Комисията по регионална политика и местно самоуправление и Комисията по труда и социалната политика. Вторият в листата е 33 годишният Алтимир Адамов – досегашен заместник областен управител на област Силистра, юрист по образование. Следващите двама кандидати не са членове на ГЕРБ, те са от гражданската квота. Това е д-р Любомир Бойчев – на 47 години, акушер-гинеколог, управител на създадения от него медицински център „Свети Иван Рилски” - Тутракан, в който се извършват и „ин витро” процедури. Д-р Себахтин Халид е настоящ председател на Общински съвет –Главиница. По професия е ветеринарен лекар. През 2004 г. е носител на почетното звание “Ветеринарен лекар в Република България”. Петата позиция е за Денка Михайлова. Тя е заместник кмет на община Силистра. Преди това е била заместник областен управител. Била е преподавател по физика в местната ЕГ „Пейо Яворов”. В този период е удостоена с награда на Община Силистра за най-добър учител в среден курс за високи постижения в педагогическата практика. Михайлова е областен ръководител на ЖГЕРБ-Силистра. Следващият в листата е инж.Иван Иванов, който понастоящем е директор на местното Областно пътно управление. На 7-мо място е Димитър Димитров – общински председател на ГЕРБ-Кайнарджа и общински съветник. Листата завършва с Янка Господинова. Общински председател е на ГЕРБ-Алфатар. Управител е на клон на банка.
Ст. Господинов -
водач на листата
на ГЕРБ
в 20-ти МИР
„ГЕРБ разчита изцяло на хора, които са от региона, които живеят тук и познават проблемите. Кандидатите са получили подкрепата при номинациите от местните организации. Те са утвърдени специалисти в различни сфери на обществения, икономически и социален живот. Независимо от това на кое място в листата е всеки от тях, той е натоварен с честта и отговорността да се бори да докаже, че може да защитава интересите на региона.” – на това наблегна Стефан Господинов. Той уточни, че както винаги досега, ГЕРБ ще води позитивна кампания, максимално близка до хората, основана на честен и откровен диалог с тях, без популизъм. Кандидатите ще говорят открито за проблемите и ще поемат реално изпълними ангажименти. Основни пунктове, залегнали като намерения за следващите 4 години, са: – Дунав мост „Силистра-Кълъраш”; завършена газификация на Силистра; и производството на екологично чиста продукция и нейната реализация.
Шест от осеамте кандидати на ГЕРб
в област Силистра
На национално ниво Стефан Господинов подчерта, че основния приоритет на ПП ГЕРБ за следващия мандат е повишаване стандарта на живот на гражданите. „Запазихме икономическата стабилност през изтеклите близо 4 години. В новия програмен период единствено нашата страна ще има повече европейски средства. Ще запазим плоския данък от 10 процента и ниското данъчно облагане. Предвидено е възстановяване в 7-дневен срок на ДДС за изрядните фирми. Ще продължим политиката за създаване на електронно правителство с цел избягване на бюрокрацията и улесняване на гражданите. Предвижда се 150 милиона общо финансиране за създаване на работни места и намаляване на младежката безработица” допълни водачът на листата.
Назаем от Кворум Силистра

Няма коментари:

Публикуване на коментар