събота, 20 април 2013 г.

Прощъпулник на турнир по футбол за третокласници, предстои състезание за абитуриенти








Победителите в турнира
Областният съвет на БФС, РИО на МОН и ОСУ „Дръстър” станаха организатори на първия в Силистра областен турнир по футбол за ученици за трети и четвърти класове. Такъв липсва за тази възрастова група в националния и в областния календари. Участваха 7 отбора от Крайдунавска Добруджа, разделени в две възрастови групи. Играха по системата „всеки срещу всеки”.
Петър Цветков награждава поредния отличил се в турнира
Мариана Станчева от РИО на МОН обобщи информацията: „В края на турнира бяха връчени флагове: за най-добър вратар – Юлиян Георгиев от ОУ „Отец Паисий”, за най-добър защитник от Главиница, най-полезен състезател от Паисиево. Голмайсторът е от с. Правда. Класирането: 4. С. Паисиево, 3. С. Правда, 2. Град Главиница, 1. ОУ „Отец Паисий” – град Силистра”. Мачовете сe играха на изкуствена настилка на терена на ОСУ „Дръстър”, домакин на състезанието. БФС осигури съдиите на турнира.
На сн.: Мариана Станчева и Петър Цветков - до нея вдясно
         За още едно футболно намерение разказва директорът на ОСУ „Дръстър” Петър Цветков: „Предстои на 14 май турнир по футбол между отбори, съставени от абитуриентите от Силистра. В рамките на този ден завършващите училище ще играят помежду си. Очакват се участници от всички училища. Съдействие има от страна на Ученическия

Няма коментари:

Публикуване на коментар