вторник, 16 април 2013 г.

Листа на кандидатите за народни представители на Коалиция за България в 20-ти МИР-Силистра


1.    Антон Константинов Кутев е роден на 13 септември 1968 година в град София. Завършил е „Изкуствознание” в Националната художествена академия в град София. Учил е „Икономика на киното и телевизията” в Московския киноинститут (ВГИК) в град Москва. Секретар на Изпълнителното бюро на НС на БСП. Народен представител от 20-ти МИР - Силистра в 41-то Народно събрание. Баща на едно дете. 

  2.      Георги Ивов Кирилов, роден на 26 февруари 1976 година , от град Силистра. Има висше образование, специалност „Електроинженер” от Технически университет – Варна, както и „Информационни и управляващи компютърни системи”. Директор на УниКредит Булбанк АД Силистра. Общински съветник в Общински съвет на Силистра. Зам.-председател на Областния и на Общинския съвети на БСП в Силистра. Семеен, с три деца.

  
  3.      Вяра Емилова Йорданова, родена на 9 юни 1978 година, от град Силистра.  Висше образование, магистърска степен по психология от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий” – град Велико Търново. Придобита квалификация с диплом за Управленски уменияПолитически мениджмънт” от Нов Български Университет, София. Експерт по разработване и управление на проекти. Председател на СНЦ „Новите Млади”. Председател на Областния съвет на БСП – Силистра. Член на Националния съвет на БСП.


  4.      Данаил Николов Николов, роден на 22 януари 1973 година, от град Тутракан.  Висше образование, „Управление на агробизнеса” в РУ „Ангел Кънчев” град Русе. Частен предприемач със собствен бизнес в град Тутракан. Общински съветник и ръководител на групата съветници на БСП в Общински съвет на БСП – Тутракан. Член  на Областния съвет на БСП – Силистра. Женен, с две деца.


  5.      Ивайла Петрова Стоянова, родена на 26 май 1991 година, от град Тутракан. Студентка в трети курс по специалността „Публична администрация” в Русенски университет „Ангел Кънчев“ – град Русе. Секретар на младежката организация на Общинския комитет на Комунистическа партия на България в град Тутракан, коалиционен партньор на БСП в Коалиция за България.


  6.      Светлана Маркова Маринова, родена на 1 февруари 1974 година, от град Дулово. Висше образование по специалността „Хореография и културология” във  ВСУ „Черноризец Храбър” – град Варна. Завършила е и „Аграрна икономика” във ВУ - Земеделски колеж в градПловдив. Служител в банка. Ръководи школа за художествени дейности. Член на Общински съвет на БСП в Дулово.

  7.      Надежда Друмева Бобчева, родена на 9 юли 1975 година, от град Силистра. Има завършена магистърска степен по финанси от УНСС - София и по управление на градовете от съвместната програма на IHS - Rotterdam и Erasmus Universiteit - Rotterdam (Нидерландия). Служител в застрахователна компания. Експерт по разработване, управление и оценка на европейски проекти. Общински съветник в Общински съвет - Силистра.

   8.      Шенер Ибраим Али, роден на 15 септември 1982 година, от с. Средище, община Кайнарджа. Завършил е специалността „Предучилищна и начална училищна педагогика в ШУ „Епископ Константин Преславски” – град Шумен. Експерт за работа с деца в мултикултурна етническа среда. Женен, с едно дете. Гражданска квота в Коалиция за България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар