сряда, 16 януари 2013 г.

Назаем от Фейсбук: Курс за изкуството да медитираш


Курс за изкуството да медитираш,  представено от Фондация "Изкуството да Живееш" в Силистра от 2 до 4 февруари. МОЛ Силистра, 4 етаж, център "Естетик" в залата по аеробика. Организаторите казват: "Моля, регистрирайте се като присъстващи на събитието, САМО след като сте прочели условията за участие и САМО, ако наистина възнамерявате да присъстватe brpréiurзически. https://www.facebook.com/events/271777322951398/.
          Медитация е умелото изкуство да не правиш нищо - да се освободиш от всичко и да бъдеш себе си. Медитация "Сахадж Самади" е безусилна лесна за научаване техника, която позволява на ума по естествен начин да достигне състояние на дълбок покой. Когато умът утихне, той се освобождава от стресове и се връща в настоящия момент. Медитация "Сахадж Самaди" може да бъде научена в три сесии (2,3,4-ти Февруари) по два часа (17.00 - 19.00), след което може ежедневно да бъде практикувана самостоятелно. Редовно медитиране обогатява както материалния така и духовния аспект на живота: - повече енергия и креативност; - вътрешен мир и хармония; - по-добро взаимоотношения с ближните; - освобождаване на дълбоки стресове; - подобрено здравословно и емоционално състояние.
       На участника се дава лична мантра, която позволява преживяването от медитацията да бъде по дълбоко. Цена: 75 лв. Цена за пенсионери, безработни и ученици : 60 лв.
      Курсът ще се води от инж. Константин Драгов. Той става първият български учител на фондация "Изкуството да живееш" през 2003 година и е единствения българин, който преподава курсът по медитация "Сахадж Самади". Той е национален координатор на "Изкуството да живееш" за България. Благодарение на неговата всеотдайност и желание да разпространи знанието на Шри Шри Рави Шанкар, курсовете на фондацията стартираха в много български градове, включително лично проведе първите занятия в Добрич, Силистра и Разград.

Няма коментари:

Публикуване на коментар