сряда, 15 август 2018 г.

В Тутракан ще пеят "Обичам те" на български език


„Смайлинг Шаркс” ЕООД - София
представя
Национална кампания
„ИЗПЕЙ „ОБИЧАМ ТЕ” НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК”
най-мащабната кампания в България
в подкрепа на българската музика

Дата на концерта в град Тутракан, който е част от Международен фестивал на изкуствата „Речни ноти”: 17.08.2018 г., начален час: 20.30 ч., Място: Амфитеатрална сцена (при лошо време: Н.Ч.”Никола Йонков Вапцаров)

Със специалното участие на: ВГ ”Слънчева усмивка”, Вокална формация „Вива тийнс”, Квартет „Мелъди”, Петя Костова и Юси.

Подкрепа за кампанията от Пепи Писарски и група Атлас, Мери Мутафчиева и група Мери Бойс Бенд, Група Спринт, Васко Кръпката, Христо Стефанов и Група Фанданго.

В края на 2016-та година група «Хоризонт» от София стартира мащабна национална кампания за подкрепа на българския език в българската музика! Българската култура в момента има силна и крещяща нужда от нея!
В началото на 2017 година екипа се разшири със Златко Златев и Мия
Александрова от ивент агенция „Смайлинг Шаркс” ЕООД – София.
За всички нас това е мисия, кауза, смисъл и цел! Ние сме преди всичко
приятели повече от 20 години, и след това съмишленици и съорганизатори на тази кампания!

Кампанията вече стартира много успешно концертите за 2018 година.
Тя предизвиква неочаквано силен интерес сред общественноста и сред медиите във всички градове, в които гостуваме. Начинанието няма аналог в България! Голяма част от публиката, присъствала на концертите, определя мисията ни като апостолска, комитска и просветителска. Вече имаме много приятели и съмишленици във всички точки на страната. За съдействие се отзовават множество частни фирми и регионални институции, от които начинанието има нужда и вече се чувстваме много по-самоуверени и по-силни.

Деветте успешно проведени пилотни концерта през м. септември 2016 в градовете Плевен, Пазарджик, Варна, Русе, Самоков, София, Пловдив и Стара Загора и Панагюрище бяха само началото и доказаха острата нужда кампанията да продължи, да се разрасне и да достигне до всяка една община и до всяко едно кътче и точка на страната.
През 2017 г. реализирахме още единадесет успешни концерта в градовете Разград, Дупница, Севлиево, Казанлък, Червен бряг, Радомир, Видин, Кюстендил, Oряхово, Хасковo и Силистра.
__

Няма коментари:

Публикуване на коментар