сряда, 29 юни 2016 г.

Международен ден на река Дунав в Дунавски парк Силистра

В началото бе духовата музика
Фейсбук-профил на община Силистра: Силистра, 29 юни. Международен ден на река Дунав. Дунавски парк. И тази година Община Силистра организира талантите на града в празник, посветен на Международния ден на Дунав. В парка се чуваше отвсякъде смях и музика. Началото постави Градски духов оркестър с виенски валсове, последвани от изпълненията на Акустична формация Рок клуб „Силистарс“ с р-л Иван Неделчев, Музикален състав „ДО РЕ МИ“ с р-л Бонка Скорчелиева, камерен състав на ФА „Добруджа“ с р-л Димитър Джамбазов, ДФФ „Добруджанче при АНТП Силистра“, Сборна формация с ръководител Велико Великов се радваха гостите и жителите на града.


Художествена галерия Силистра кани обществеността на изложба, посветена на Международния ден на р. Дунав, 29 юни. Вернисажът е тази вечер от 17 до 19 ч. Изложбата е от творби живопис, рисунка и скулптура на Дружеството на художниците в Силистра.

В деня на Дунав в Силистра талантливите певици и танцьори от Детска фолклорна формация Добруджанче при НЧ Доростол  канят всички свои почитатели и гости на град Силистра на своя заключителен за сезона концерт.




Няма коментари:

Публикуване на коментар