вторник, 14 юни 2016 г.

7 награди за талантите на ЦМИ „Мегатон“ Силистра от конкурса „Морско конче“ Варна

На 11 и 12 юни 2016 г., в град Варна се проведе X Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен Морско конче 2016включен в националния календар за извънучилищни дейности на МОН и  организиран от Общински детски комплекс Варна, финансовата подкрепа на Община Варна и съдействието на РИО на МОН Варна.

Участниците тази година бяха над 150, от които над 70 са индивидуални изпълнители, дуети, трио и вокални групи от София, Пловдив, Русе, Шумен, Враца, Силистра, Добрич, Търговище, Варна, Бургас, Разград, Провадия, Карлово и др. Председател на журито беше композиторът Хайгашот Агасян.


Силно присъствие на талантливи деца от Центъра за музика и изкуства МЕГАТОН Силистра, което донесе на участниците много награди, съобщи Миглена Илиева, ръководител на певческите групи и изпълнители, получила диплом за най-добър художествен р-л и вокален педагог.

Награди в категория Индивидуални изпълнители“: В първа възрастова група: първи награди за Гергана Стоянова и Рая Илиевавтора за Елица Тодорова, трета за Десислава Димитрова и поощрителна  за Милица Тодорова. Пета възрастова група: първа награда за Мартин Великов. Категория ДуетиВтора награда за Елица и Милица Тодорови. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар