вторник, 28 юни 2016 г.

Хитът „Джулай морнинг” звучи край Тутракан на 1 юли в 5,34 ч.

www.24chasa.bg
За четвърта поредна година на брега на река Дунав край Тутракан ще се съберат съмишленици на свободния дух от цялата страна. Специално за посрещането на Юлското утро в Тутракан ще пристигнат Джон Лоутън със своите приятели от Б.Т.Р., Цонко Цонев – Кметъла, Васко Кръпката, Христо Мутафчиев. Цялото това съзвездие, предвождано от кмета на града, д-р Димитър Стефанов, ще изпълнят хитовата песен „Джулай морнинг” точно в 5:34 часа на 1 юли, когато слънцето ще пробие над Дунава.
В тазгодишното издание на джулайското утро в Тутракан, освен изброените по-горе звезди на рока, ще вземат участие и много млади рок банди. Рокаджийският купон ще продължи през цялата нощ в местността „Лодкостоянка”, където ще пеят и свирят групите „Вход свободен” , Санеца , „Ignore The Hate”, „ПББ” и Васко Кръпката , „Elevate”, „Торнадо” „Bloodrush”, „Bad City”, „Blood Sug”, Metallica tribute by „Sanitarium Escape”, John Lawton & Б.Т.Р.
Празникът ще започне от вечерта, в 19 часа, с изпращането на най-красивия залез над Дунав под звуците на хитовото парче „Пропуснати залези” и с представянето на книгата „Кметълски истории” на Цонко Цонев. За първи път Кметъла ще покаже музейната си експозиция, от неговите лични и уникални рокаджийски подаръци. Очакваме и този път хиляди хора със свободен дух да се присъединят към нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар