неделя, 9 февруари 2014 г.

Баскетболният „Доростол” с победи над корави съперници


            В спортна зала „Дръстър” се проведоха два кръга от междурегионалните първенства по баскетбол за момчета и момичета в две различни възрастови групи. Възпитаниците на Светлана Тодорова, водач на момчетата до 14 г., се отчете с две победи, едната от които с ценните две т. преднина над основен съперник като „Черно море” – Варна, както и с убедителна разлика над отбора от Генерал Тошево. Надмощието над варненци дойде в последните 8 секунди, след като дотогава резултатът беше равен. Мачовете се играха над рекордна публика за последните години, въпреки недостатъчната разгласа за състезанията.
При „Момичета до 16 г.” в рамките на два дни възпитаничките на Росица Атанасова буквално натупаха с впечатляващите 38 т. съперничките си от отбора на „Дунав” – Русе, чийто женски тим играе в „А” група. С близо 40 т. е и победата над отбора от Вълчидол, Варненско.
На 15 февруари надпреварите по баскетбол продължават с домакинство в Силистра на отбора „Момчета до 12 г.” Наши съперници са отборите от Варна – „Черно море-2” и „Академик”. На 22 февруари отборът на „Юноши до 19 г.” ще се срещне със съперници отново в Силистра, като в същия ден мачове има и отборът „Момичета до 14 г.”.

Назаем от росица тодороваДнес и по малките момичета се справиха отлично! Две победи с по 60 точки разлика! Браво и все така в оставащите турнири!

Няма коментари:

Публикуване на коментар