неделя, 9 февруари 2014 г.

"ДОБРУДЖАНКА" - къща за отдих в с. Царева ливада, област Габрово, се продава заедно с бизнеса и обзавеждането или се заменя за жилище във Варна

         "ДОБРУДЖАНКА" - къща за отдих в с. Царева ливада, област Габрово, се продава заедно с бизнеса и обзавеждането или се заменя за жилище във Варна. Къщата е хотел от доста години и има категоризация от две звезди; посреща гости целогодишно от страната и чужбина. Има ЗРП 214 кв. м и двор от 550 кв. м. Строеж с бетон и тухла през 1985 год. Има 6 стаи, мазе и гараж. Намира се в централния Балкан (Стара планина) l в условията на прекрасен климат, подходящ за страдащи от белодробни заболявания. Лятото е прохладно, зимата е тиха и спокойна.

Лице за контакт: 
Стина Начева - телефони: 
моб. 0889864215; стац. 067232603
Къщата е на 5 м от борова гора, на 80 м от възлова гара, река и магазини. На 5 км е от Дряново и манастира, на 7 км от Трявна, на 17 км от Габрово - Етъра и на 30 км от Велико Търново. Едно курортно селище с изключително красива природа, въздух, билки и гъби. В къщата има всички удобства, кабелен интернет, ток, вода. На два етажа е, с две бани – на всеки етаж по една. Изглед към планината. Изглед към града. Социални връзки. В близост до училище и до детска градина; до транспорт, главен път и главна улица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар