вторник, 31 май 2016 г.

Прояви в област Силистра за Деня на детето - 1 юни

В силистренското село Брадвари Денят на детето бе отпразнуван още на 30 май, съобщи в профила си Мюзеян Ахмед Джефер от Народното читалище в селото. 

Навръх 1 юни в село Добротица - община Ситово, с домакинството на ОУ "Отец Паисий" е първият по рода си общински детски празник, който ще бъде отбелязан със спектакъл по егидата на кмета на общината Сезгин Алиибрям. 

Програмата си за детския празник в Деня на детето обяви и община Тутракан: забавления с аниматори (15,30 ч.) и концерт от 17 часа на най-талантливите тутраканчета - всичко това на амфитеатъра в дунавския парк.

На 1 юни от 18.30 часа в големия салон на театъра в Силистра е спектакълът "Скъпа Елена Сергеевна" от Людмила Разумовская, на Театрално студио "Питър Пан" при ПГСУАУ "Атанас Буров" с ръководител Христо Христов. Постановката и актьорите в нея са носители на 6 награди от национален ученически театрален фестивал в град Бургас.

Също в областния град от 16.30 до 18 ч. е шоу-спектакълът със  забавни игри „Островът на късмета”, дело на  Драматично-куклен  театър Силистра на пл. „Свобода”. Отново там, но от 19 ч. е   хепънингът „Професионална гимназия по строителство и приятели”.

Кметство с.Шуменци кани децата от селото на детско парти по случай Деня на детето на 4.06.2016 г. от 17 ч. в салона на кметството.Очакват ви приятни мигове и забавления!

                                          
                                
                                                                                                


Няма коментари:

Публикуване на коментар