понеделник, 16 декември 2013 г.

Най-добрите спортисти на Силистра за 2013 г.


Спортисти №1 според гласувалите в интернет
Кметът на Община Силистра  д-р Юлиян Найденов награди „10-те най-добри спортисти на Силистра 2013 година“ на специална церемония в присъствието на председатели на спортни клубове, треньори, спортисти,  журналисти  и граждани. Тази година бе  награден и Спортист на годината,  избран чрез гласуване на сайта на Община Силистра /silistra.bg/ от  гражданите. Над две хиляди са гласувалите и техният фоворит е двойката по спортни танци Адриана  Ангелова и Илия Добрев от  Клуб по спортни танци „Елеганс“. Предложенията за подредбата в класацията, както и техният подбор бяха направени от 10 спортни клуба, участници, номинирани за наградите  и от журналисти, представители на местни и централни медии.

Спортист №1 според
официалната класация
 „Десетте най- добри спортисти на Силистра 2013 г.“ са: №1 Деян Данаилов.  №2 Рафаил Андреу.  №3 Велислава Стаматова. №4 Адриана Ангелова и Илия Добрев.  №5 Рустислав Добрев.  №6 Теа Димитрова. №7Мария Данкова.  №8Християн Маринов.  №9 Преслав Неделчев.  №10 Гергана Вичева. 
Най-добрите спортисти на Силистра за 2013 г.
Всички спортисти получиха сребърна монета с посвещение „Обичай Отечеството си, никога да не пожелаеш и предпочетеш друго отечество от твоето“. Кметът д-р Юлиян Найденов  благодари на всички спортисти за високите успехи,  с които славят името на Силистра: „Знам, че всеки от Вас се е представил на различни първенства по най-добрия начин, носейки слава за Силистра. Радвам се, че Ви има.  Ние като Община правим всичко по силите си,  за да подпомагаме Вашето спортно развитие. Ще заложим за спорта  повече средства в Бюджет-2014 г., а всички пари, които дължахме на клубовете вече са преведени“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар