неделя, 12 май 2013 г.

Астроролжка: Звездите сочат хаос, затягане на коланите и нова централизация


Неделя, 12 Май 2013 13:14
Автор Fakor.bg

  *   Кризата на цивилизацията е духовна, а не икономическа
          Изборите на 12 май са цикъл на слънчево и лунно затъмнение /слънчево на 10 май и лунно на 25 май/ Това е индикация за две неща; преобладаване на емоциите и настроенията на тълпата /Луната затъмнява Слънцето/ и на грубото и материалното /сянката на Земята затъмнява и Луната /народът/. Това прогнозата, направена от астролога Силва Дончева, която е публикувана на страницата й. При започване на изборния ден изгрява знакът на Близнаци с Луната и Юпитер в него. Това означава доста голяма масовост. Много хора ще излязат и ще гласуват за разлика от други избори. Разбира се, този вот ще е доста разпилян, неуточнен и разпръснат. Всеки ще гласува за всеки.         Със завършването на изборния ден ситуацията рязко ще се смени. Ако изборите завършат в 19.00 часа изгряващата планета на изток ще е Сатурн в Скорпион. Това е символ на най-ретроградните и черни сили в обществото, на полицейски контрол и намеса на държавата. Това означава, че и по една или друга причина към края на изборния ден ще се наложи упражняването на полицейска сила. Ако изборният ден завърши в 20.00ч. ситуацията е още по-тревожна, защото силата на Скорпион /съответно на тъмнината/ се увеличава. Намиращият се в 12 дом Сатурн разкрива и слаба, подмолна и задкулисна власт. Измамите и несигурността са още повече. Появата на Плутон, като символ на парите и плутокрацията в дома на парите ще засили още повече намесата на груби и материални, включително и банкерски сили.
            Слънцето на 12 май е в разходящ съвпад с Марс /слаб в Телец/ и разкрива действително нова ситуация, но има и силна тенденция към бързо изчерпване и нетрайност на резултата, както и липса на истински лидери, защото по-силно е влиянието на Меркурий, който показва несигурност, раздвоение и объркване. Ситуацията в края на изборния ден, както и фактът, че изборният ден е в трета декада на Телец /Козирог-Сатурн/ показва в края на краищата доминация на стари и ретроградни сили. Това заедно с тревожната икономическа ситуация разкрива установяване на статуквото на най-подмолните икономически групи и поемане на курс към политическа неустойчивост, която в края на краищата ще доведе до по-голяма централизация на властта в следващите две години. Една от възможностите и създаването на президентска република чрез свикване на ВНС, което е реална опасност в бъдеще време за концентриране на властта в ръцете на един човек. Факт, за който има индикации от няколко години и съответните предупреждения. А относно силният човек това не е настоящият президент, който няма качества на лидер /Сатурн в неговата звездна карта е в знака на Риби, а Марс в Телец- това показва слабост и колебливост/. За съжаление в неговия хороскоп има опасност от изключително големи политически неприятности през 2014 г.
            И в заключение трябва да се каже, че хората искат промяна без да знаят как да я постигнат, а тя първо трябва да настъпи в самите тях и да бъде преди всичко духовна. Но за този най-голям и истински проблем на българите никой не говори. Повечето от хората са атеисти или изповядват вярата в Христос по доста езически начин или дори практикувайки чужди духовни практики – йога например. По тази причина има натрупан огромен вътрешен дискомфорт, който логично води и до външна материална нищета и бедност. Така вътрешният духовен хаос, безверие и объркване неизбежно ще доведат и да външни екстравагантности и липса на стабилност. За съжаление този процес протича и в целия западен свят и ще стане причина в следващите години за една всеобща нестабилност и нужда от промени, които обаче също може да се насочат в доста хаотични и неправилни посоки. Защото кризата на цивилизацията е духовна, а не икономическа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар