четвъртък, 20 септември 2018 г.

ЖС "Екатерина Каравелова" отчита дейността си пред медиите


На 26 септември от 16 ч. в сградата на Стоматологична поликлиника - гр. Силистра, бул. «Македония» № 61, ет. 3, кабинет 36, ще бъде представена дейността на Женско сдружение «Екатерина Каравелова» Силистра, научаваме от покана до медиите и други институции - община, Областна администрация, съд, МВР, прокуратура - партньори на организацията. 

"В рамките на събитието ще имате възможност да се запознаете с материалната база и условията при предоставяне на социалната услуга «Кризисен център» Силистра", се казва още в писмото на председателя на организацията Христина Георгиева.

Наскоро бяха монтирани два климатика, закупени със средствата от концерта "Заедно по-добри", проведен миналата година в рамките на т.нар. 16-дневна кампания срещу домашното насилие. И в момента ЖС "Екатерина Каравелова" работи по проект, обвързан с кампании и съпътстващи дейности - вкл. психологически, социални и юридически консултации в специален за целта кабинет, намиращ се също в сградата, позната като Стоматологията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар