четвъртък, 13 септември 2018 г.

Силистренка по род прави шоуто във ВИП Брадър 2018


Започна поредното издание на едно от най-обсъжданите телевизионни шоу-формати – ВИП Брадър, което дори и да не гледаш, пак го обсъждаш – като ехо от мненията на тези, които не пропускат епизодите му. Защото просто обичат да наблюдават хората, които се „излагат“, при това за много пари, спрямо доходите на статистическия среден българин.

В годините на прощъпулника на „брадърството“ в България на синия екран живеещата в София силистренка по род (по майчина линия)  Елена Георгиева бе сред най-интересните лица, около драмите в личен план на които се „въртеше“ телевизионното шоу.

След почти 15 години в същия формат, но на „виповете“ се появи още една силистренка по род – по бащина линия – Нора Недкова от Варна – актуална за момента плеймейтка, която дори по волята на продуцентите застана начело на т.нар. женско царство в шоуто.

Не са много силистренците и изобщо добруджанците от Силистренския край, участвали в телевизионни формати – запомнящите се са певицата Ели Раданова – 2009 г. – „Мюзик айдъл“; певицата Яна Сабанова   2017 г. – „Гласът на България“; певицата Божана Спасова от Тутракан – 2018 г. – „Гласът на България“ (трио „Тринити“); певецът Асен Рашков от СПИ в с. Варненци – 2016 г. – „България търси талант“, с уговорката, че в това предаване са се пробвали с  различен успех и други добруджанци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар