четвъртък, 23 август 2012 г.

Назаем от БЛИЦ СПОРТ: ГЕОРГИ ИВАНОВ-ГЕША ПРЕД БЛИЦ: ЗАРАДИ ДВА-ТРИ БОКЛУКА (Б.А. - В СИЛИСТРА) НЯМА КАК ДА МРАЗЯ ВСИЧКИ!

Именитият футболист на "Левски" от 90-те години Георги Иванов-Геша стартира с победа начело на Светкавица в първенството на "Б" група - 2:0 над Любимец. Амбициозният специалист е много доволен от изявите на футболистите си, като сподели пред БЛИЦ, че "мълниите" без проблем ще се върнат в "А" група още този сезон, ако играчите му се представят във всеки мач така, както в първата среща. 

- Г-н Иванов, трудно ли взехте трите точки от Любимец?- Труден мач срещу добър отбор. Нашите футболисти се изразходиха максимално и си извоюваха победата. Искрено се надявам това себераздаване да стане запазена марка на Светкавица. Целта пред нас е победа във всеки мач. 

- Лесно ли се навихте да поемете Светкавица - отбор, изпаднал от "А" група?
- Много обичам футбола и професиата си. Всяко предложение ме радва и амбицира.

- Как се работи в Търговище?
- След Силистра всяко място ще ми се струва страхотно за работа. 

- Толкова много ли сте намразили Силистра и от колко време не сте стъпвал там?- Не, в Силистра имам много приятели и не мразя града. Заради 2-3 боклука не може да мразиш всички. 

- Кого визирате?- Тези, които съсипаха отбора - шефовете... Марин Атанасов и Георги Енчев, които манипулираха Милен Пенчев. Заради техните кражби сега няма футбол в града. И ако някой поиска да прави нещо, му слагат и на него етикета "крадец". 

- Сега можеше да сте в Локомотив (Пловдив), какво се случи тогава и защо отказахте да бъдете помощник на Емил Велев?- Поканата от Велев ме поласка, но по една или друга причина не стигнахме до край.
- В Силистра успяхте да създадете силен отбор на Доростол, който обаче се разпадна. Опасявате ли се, че това може да се случи и със Светкавица? Имате ли пълната подкрепа на ръководството?- В българския футбол никога нищо не се знае. В Светкавица имаме мощна фирма зад гърба и на този етап съм спокоен за бъдещето на отбора. 

- Кой дава парите сега в Търговище, след като Петко Матеев се оттегли?- Таньо Танев и компанията му ЕМУ (б.а. - фирма, занимаваща се с енергетика, електромонтаж, строителство и ремонт на електрически уредби и въздушни линии до 400kV и кабелни линии до 110kV) се грижат добре за нас. Доволен съм, че участвам в един сериозен проект с добро бъдеще. 

- Получихте ли вече премиите за победата над Любимец?- Ще си получим парите, но в този мач те не бяха най-важното. Радостен съм, че момчетата се раздадоха, заслужено спечелихме. 

- Колко хора дойдоха на първия ви мач?- Около 1500-2000 човека. Надяваме се бройката им да нараства след всеки мач. 

- В паузата на първенството ще играете контрола в Албания? Как се стигна до уреждането й?- Новите шефове имат бизнес отношения в Албания и покрай тях се е организирал този мач с Беса. 

- Очакванията ви за предстоящото в събота гостуване на Септември (Симитли)?
- Ако играем, както срещу Любимец - няма да имаме проблеми и ще си тръгнем с трите точки.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар