понеделник, 23 януари 2023 г.

Първа медийна изява на политическо ниво в Национален клуб на БТА в Силистра

 

В медийната среда на Силистра е на път бъде възстановена забравена в годините традиция за среща на журналистите с представители на политическите партии, включително с техни представители в държавната и в общинската власти, при това на неутрално пространство – в случая в офиса на Национален клуб на БТА в крайдунавския град. Повод за подобна оптимистична прогноза за раздвижване на публичното пространство на регионално ниво в Крайдунавска Добруджа е проведеното в открития в края на миналата година клуб на държавната агенция събитие с представители на ПП ГЕРБ в първия ден на новата седмица.

В него участваха: Ивелин Статев – народен представител в 48-ото Народно събрание, и д-р Мария Димитрова – лидер на партията в община Силистра и председател на местния законодателен орган – Общински съвет Силистра. Както и  трима кметове на общини от региона, издигнати от ПП ГЕРБ: д-р Юлиян Найденов – Силистра; д-р Юксел Ахмед –Дулово; Любен Сивев –Кайнарджа. 

В навечерието на поредните извънредни избори силистренските журналисти се надяват Национален клуб на БТА – Силистра да продължи да бъде гостоприемен домакин за представяне пред медиите на регионалните структури на държавната власт (факт са вече пресконференциите с участието на областния управител инж. Николай Неделчев и на д-р Габриела Миткова – началник на РУО на МОН). Също на местни инвеститори, реализиращи нови проекти и разработващи нови производства. Както и на политическите сили, респективно на първо време на представителите r; в парламента, а и на бъдещите кандидати за народни представители от 20-и МИР Силистра.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар