четвъртък, 14 октомври 2021 г.

Силистренец родом с подкаст в Интернет

Силистренецът Николай Неков обяви във Фейсбук, че ще продължи да развива своя подкаст на име NekovTalk. Уточнение: подкаст (на английски: podcast) е асинхронно радиопредаване, излъчвано по Интернет. С предложението от страна на Неков: "Ако и вие продължавате,абонирайте се чрез линк https://www.youtube.com/channel/UCBcJmjrutzrVK6iKo55ZVUg. За да направим подкаста още по-полезен, направих кратка анкета -https://forms.gle/8RmRwrT7tCE95kqt5".

Преди една година Неков заяви във Фейсбук, като част от Сдружение "Силистра 2030" : "Радвам се, че в последния възможен за групови срещи ден успяхме да проведем обучение в иновационния лагер с участие на ученици от Силистра, Тутракан, Главиница и Дулово. Целта - повече уверени предприемачи и нови проекти в нашият район. Който всъщност е толкова богат на ресурси и възможности".

Какво още знаем за Неков припомняме от silistra2030.com: "Завършил съм ПМГ "Св. Климент Охридски"в Силистра, след което заминах към София. В момента имам собствена дигитална агенция, която работи с някои от най-големите онлайн магазини в страната. Имам сертификат за Scrum Master (бел.а.-Scrum процесът за разработка на проекти се води от така наречения Скръм мастър, който отговаря за премахването на пречките пред способността на екипа да изпълни продуктовите цели и задачите си), имам опит в геймификация и behavior design (поведенческият дизайн е подкатегория на дизайна, която се занимава с това как дизайнът може да оформи или да се използва за въздействие върху човешкото поведение). 

Инвестирам част от времето си в социални проекти и изграждането на екипи, които помагат на различни общности в страната. Основател съм на "Младежки Бизнес Клуб"  в София и съм един от основателите на образователния проект "9 Academy”, както и доброволец във Фондация "Деца на България", която "свързва помагащи с търсещи помощ в сферата на интегралното добруване и прогрес на личности и групи".

Няма коментари:

Публикуване на коментар