сряда, 6 декември 2017 г.

Шивашка фирма от Яребица №1 по качество в Европа


Шивашка фирма от Яребица, Дуловско, наскоро на тържество в голям бизнес хотел във френската столица Париж – още и пръв град на модата, получи най-голямата си награда в своята история: международен приз за качество, организиран от испанска организация сред 95 държави по света. Тази година в конкуренция са влезли 32-ма лауреати, като единствено майсторките от Добруджа са представили България в надпреварата.

„От 7 години работим за партньори от Италия – представяме дрехи от известни марки за всички сезони – годишно по 13-14 000 облекла – мъжки и дамски“, каза собственичката на фирмата Невин Хасан, която наскоро откри свой цех и в село Паисиево, за да дава и в двете села – едни от най-големите в регион Силистра, стотици работни места, предимно за жени. 


В сферата на организатора на наградите: „Global Trade Leaders´ Club“ със седалище Мадрид, членуват над 7 000 предприемачи от близо 100 страни. На страницата й в интернет е записано, че наградите не са сертификат за качество, а признание за извървения път и за постигнатите резултати както на самите фирми, така и за техните собственици или управляващи. 

Благодарение на наградата е станало възможно общуването с много фирми и техни представителства по света, като за ново партньорство са дали заявки бизнесмени от Европа и от една от екссъветските републики.

Няма коментари:

Публикуване на коментар