събота, 24 август 2013 г.

Ха-ха: в предишния си живот съм бил добронравен разбойник


          Най-после разбрах истината за себе си, благодарение на подсказка какъв съм бил в предишния си живот на база на датата на раждане - 8 до 21 януари, 1 до 11  февруари (http://www.zajenata.bg). 
       И така: "Вие сте били добронравен разбойникРодили сте се в бедно семейство и така много рано сте осъзнали, че светът е разделен на бедни и богати. Ненавиждали сте неправдата и непрекъснато сте се стремели към истината. Били сте легендарно смела личност. Около Вас е имало отбрани юнаци и темпераментни и борбени момци. Вашата банда е плячкосвала по горите и пътищата - взимала от богаташите и давала на бедните. Изневярата не Ви е била позната нито в любовта, нито е приятелството. Преживели сте една бурна и страстна, но за съжаление трагична любов. Героично сте завършили предишния си живот. Всички битки са Ви носили слава и сте били идол за множеството поклонници. И днес сте идеалисти, но по-внимателни от преди. Първо добре премисляте и след това реагирате. Сърцето си разкривате само пред тези приятели, които са доказали, че го заслужават. В любовта сте прекалено взискателни и мечтаете да я преживеете и тялом, и духом."
             Съгласен съм. Само където не ми харесва ролята на вечен Робин Худ, който винаги трябва да уцелва ябълката върху главата на всеки, който се пише приятел или враг. 

1 коментар:

  1. и днес си идеалист, но си по-внимателен - така е, нали? и сърцето си разкриваш, не пред случайни хора

    ОтговорИзтриване