вторник, 20 август 2013 г.

Пети курс "Изкуството да живееш" (Изкуството на дишането) в Силистра.


 • Зала по Йога - Бизнес Център "Елеганс" (над ДЗИ)  гр. Силистра. 2 септември в 18 ч. до 5 септември в 22 ч. Пети курс "Изкуството да Живееш" (Изкуството на Дишането) в Силистра.
 •                
  "Изкуството да живееш" (Изкуството на дишането) е интензивен 4-дневен семинар, който ни дава практически средства за освобождаване от стреса и постигане на повече удовлетвореност и щастие в живота. Един трансформиращ курс, ефективна програма за справяне със стреса и развитието на пълния човешки потенциал. Курсът се състои от 4 занятия по 4 часа: от 2 до 5.09.2013 г. от 18 ч. и ще се проведе в залата на Бизнес Център "Елеганс" (над ДЗИ) в гр. Силистра. Цената е 60 лв. Специална отстъпка за безработни, учащи и пенсионери - 40 лв. Курсът предлага практическа мъдрост за пълноценен живот, забавни интерактивни процеси, йога упражнения за тялото, техники за отпускане и мощни дихателни техники като Сударшан Крия.
      Завършилите курса усвояват ефективни техники за ежедневна домашна практика. Науката за дишането е доказала, че чрез белите дробове човешкият организъм освобождава най-много токсични продукти. Не само въглеродният двуокис, но още 250 отпадни продукта се освобождават при издишането. Ние обикновено използваме само 30% от капацитета на белите си дробове. Дихателните техники, които ще научите на курса позволяват по-ефективно използване на белите дробове и ефикасно отстраняване на токсините от организма. Всеки от нас се стреми към по-голям успех, по-добро здраве, душевен мир и щастие. Това, което ни пречи да постигнем желаното качество на живот, е стресът. Обикновено подценяваме степента, в която той влияе на нашия живот. Често умът ни бива обзет от гняв, вина, съжаление за миналото или притеснения за бъдещето. Това негово прескачане от минало в бъдеще и обратно води до натрупване на стрес, както в нас, така и в хората около нас.
           Курсът "Изкуството на дишането" ни помага да върнем ума си в настоящия момент.
  Ползи от курса: - освобождаване от стрес; - повече радост и ентусиазъм; - подобрена работоспособност и продуктивност; - повишена самоувереност; - по-добро здравословно и емоционално състояние; - по-хармонични взаимоотношения; - повишена яснота на ума и възприятията
  -сияйна одухотвореност и красота; - подмладяващ ефект. Курсът е организиран от фондацията "Изкуството да живееш", международна образователна и хуманитарна организация със специален консултативен статут към ООН, сътрудничеща си със Световната здравна организация и УНИЦЕФ. Фондацията е една от най-големите доброволчески организации в света с дейност в над 155 държави като над 30 милиона души са участвали в програмите и по света.
           Телефон за информация: 0899882411 - Гео.

Няма коментари:

Публикуване на коментар