неделя, 30 септември 2012 г.

19-годишен сърбин най-ново попълнение в "Силистра 2009" след загубата срещу "Добруджа"

       „Добруджа 1919” - Добрич победи с 2:0 „Силистра 2009” при гостуването си в крайдунавския град за първенство на „В” Североизточна аматьорска група и спечели „добруджанското дерби”. Така бившият от „А” група не даде шанс на новака при аматьорите от трета дивизия. При това любопитното е, че бившият играч на несъществуващия мъжки тим на ФК „Доростол”-Силистра Игнат Дамянов вкара първия гол в 32-та мин. след поредна чудесна комбинация, сътворена от гостите. Известни претенции за засада имаха от публиката на домакините при второто попадение, чийто автор в 52-та стана Иво Тодоров. „За следващия мач ще картотекираме 19-годишен сърбин, който ще играе на мястото на заминалия за Кипър 41-годишен доайен в тима Даниел Георгиев, бивш играч на „Доростол”, както и на ФК „Белица”, срещу който е регионалното дерби на 7 октомври”, обявиха от ръководството на ФК „Силистра 2009”.


          Обръщение в социалните мрежи от ръководството на ФК "Сишлистра 2009": "Уважаеми фенове на футбола и мили съграждани, ние от ФК Силистра 2009, искаме официално да се извиним за това, че не успяхме да направим завършека на тази седмица за вас по хубав, така както обещахме. Но искаме да ви кажем, че се постарахме да направим един хубав мач, макар и това да не се получи. Все пак играхме срещу най-силния противник в нашата група, който не напразно, а и съвсем заслужено се
 намира на първо място във временното класиране в шампионата. Наистина голямо бе желанието на момчетата от Силистра да покажат своите възможности, но все пак не забравяйте, че играхме срещу момчета, които до миналия сезон са били профеионалисти в А и Б група, но не и окръжна, откъдето идваме ние и където младожите при нас трупаха опит. Все пак благодарим на всички вас, че отделихте време в този неделен ден да дойдете и да посетите нашата среща. Макар и в много у вас да се е спотайвала надежда, че наистина ще паднем, както и стана, мисля че беше редно поне малко да ни защитите като ваши съграждани и като отбор, който поне засега успешно заема мястото на вечния Доростол, но Доростол какъвто го помним от успешното му минало, а не Доростол на тези, които го разпиляха през последните 2 години. Молим ви простете ни за тази игра и резултат днес, и ни дайте шанс да се върнем в играта, шанс който да ни окрили от вашето присъствие и в следващите ни домакински мачове. Ние наистина се трудим за да ви зарадваме, ние се трудим и за това децата на град Силистра да има с какво да се занимават, и да може спорта, в частност футбола, да ги накара да се отдалечат от пошлоста и гадориите на днешния живот. Молим ви повярвайте в нас, защото ние вярваме в бъдещето."

Няма коментари:

Публикуване на коментар