вторник, 9 април 2019 г.

Нов специализиран очен кабинет в ДКЦ Силистра


С водосвет, отслужен от отец Георги от Доростолска епархия в ДКЦ Силистра бе осветен новият специализиран очен кабинет, открит наскоро от д-р Нина Маринова, която от утре – 10 април, започва прием на пациенти в кабинет 17 на първия етаж в сградата на бившата Градска поликлиника. В стилистиката на православното християнство на д-р Маринова, която се завърна от Франция, където работи близо 3 години, за да продължи кариерата си в родния град.

Новият очен кабинет е оборудван с модерна съвременна апаратура за ранна и прецизна диагностика на очни заболявания и състояния. За да получите разнообразни офталмогични услуги е достатъчна предварителна уговорка за ден и час на тел: 098 892 2999. За пациенти от цялата страна д-р Маринова предлага съвременни решения на различни очни проблеми при свободен прием и по „Здравна каса“ (с направление от личен лекар).

Доктор Нина Маринова е родом от град Силистра и е офталмолог, специалист по очни болести. Завършва медицина в Медицински университет Варна. Придобива специалност в Медицински университет София и в УМБАЛ „Александровска“ в столицата.

Работила е като асистент в Софийски университет „Св. Кл. Охридски”, Преминала е стажове и курсове в ИСУЛ „Царица Йоанна” (Спешни състояния по очни болести”) и за корекция на зрение с контактни лещи. Специализациите й са в университетските болници в Генуа (Италия) и в Безансон (Франция). Участвала е в конгреси по офталмология в Париж и  в Лион (Франция). Добила е опит в Клиники „Торакс“ (София) и в Клиника по очни болести в Бургоан (Франция).


Няма коментари:

Публикуване на коментар