сряда, 10 април 2019 г.

"Търси се"...билети на концерта на Йордан Марков в Силистра

Тесен се оказа салонът на Драматичен театър Силистра, за побере желаещите да видят и чуят концерта на родения в крайдунавския град поп певец Йордан Марков. В него като част от турне "Да пеем заедно", започнало в Плевен, ще бъдат чути част от новите песни на певеца в току що излезлия албум "Силата на любовта".

Ще бъдат изпети и едни от най-мелодичните и емблематични песни на всички времена, заедно с известния телевизионен водещ и певец Драго ДРАГАНОВ, композитора Стефан ДИОМОВ и създадената от него група 5-те СЕЗОНА. Всичко това ще бъде допълнено с брилянтната хореография на момичетата от Студио за танци „Дежа вю“ и голямо аудио-визуално шоу с видео стени от B Sound Ltd.

За концерта от репортаж по БНТ 1 преди концерта в Русе в Канев център: https://www.bnt.bg/bg/a/kontsert-na-stefan-diomov-v-ruse?fbclid=IwAR1dj8xkU9recHMSZ70PibDIDGdeCQfahJVkluziA5JYpNHzNqubTScxMyg. Диомов: "За мен всяко турне е едно прекрасно приключение. Радвам се на пълния салон в Плевен. Това е прекрасна оценка за написаните от нас песни през годината. Ние пеем само български песни, преминали през изпита на времето. Няма нищо по-хубаво от това да чуеш как публиката пее твоите песни,у защото ги помни като текстове. Някои от тях зрителите пеят по-силно от нас. Благодарен съм на Данчо Марков и на другия организатор на турнето Драгомир Драганов (бел. - изпълняващ популярни песни в нови аранжименти), с когото съм приятел от дълги години, защото турнето е нещо необикновено, защото няма нищо по-хубаво да пеем заедно".

Няма коментари:

Публикуване на коментар