вторник, 16 април 2019 г.

Солисти на ВС "ДО РЕ МИ" Силистра с награди в Пазарджик


Преди ден завърши Международния конкурс за млади поп изпълнители "Пазарджик пее", събрал повече от 200 участника между 5 и 20 години. Блестящо представяне на Рада Златева в 4-а
група! "Гран при" при дуетите за невероятното изпълнение на прекрасните Емили Джамбазова и Михаил Добрев!

И...наградата е дадена при пълното единодушие и безапелационност от страна на журито! Абсолютния победител сред всички участници и категории, носител на ГРАН ПРИ на конкурса "Пазарджик пее" стана изключително талантливата и харизматична 13-годишна Емили Джамбазова!
Нека си пожелаем още много такива успехи и звездни мигове на голямата сцена!

В края на седмицата - навръх Лазаровден срещу Цветница солистите на "ДО РЕ МИ" са поканени от Ротари клуб Силистра, за да участват в благотворителния пролетен предвеликденски бал. С набраните средства с приоритет ще бъде закупено устройство Tobii РСЕуе, предназначено за проследяване на погледа, позволяващо чрез него управление на таблет, лаптоп или настолен компютър. Подходящ софтуер помага на хора с комуникационни затруднения да получат по-високо ниво на независимост. Той включва занимания, развиващи умения за комуникация, вкл. чрез символи и текст. Устройството е жизнено необходимо на хора. нямащи възможност да изразят усещания или от какво имат нужда поради невъзможност да комуникират по нормалния за хората начин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар