петък, 17 септември 2021 г.

4 пречистватели на въздуха е ротарианското дарение за библиотеката в Силистра


Ротари клуб Силистра връчи дарение на Регионална библиотека Силистра - 4 пречистватели на въздух с интелигентно управление (за детския отдел, заемната за възрастни, справочно-информационния отдел и за филиала на ул. "Ал. Сатмоблийски").

То бе осъществено в делови план на 16 септември т.г. с последваща демонстрация на възможностите на уреда, който е със сменяем филтър и с лазерен сензор, с опция за управление от дистанция от таблет или телефон.
От името на ротарианците дарението бе предадено от инж. Димитър Велчев - доайен на 20-годишната структура на българската ротарианска общност. Дарението е стартова проява в юбилейната програма на клуба, който е първият по рода си в Крайдунавска Добруджа - пет години след него е клубът в Тутракан.
Преди години по повод други партньорство с библиотеките в областта Ротари клуб Силистра бе награден с грамота от неправителствената организация Българска библиотечно-информационна асоциация (ББИА).

"В период на отпуски и на други условности от здравен характер тръгналият към своята 20-а година Ротари клуб Силистра проведе в късния следобед на 13 август 2021 г. в центъра на града поредния си проект (Rotary АРТ работилница“), този път отново в полза на Регионална библиотека „Партений Павлович“. В предишни години, благодарение на подобни съвместни предишни изяви клубът бе удостоен с награда от Българска библиотечно-информационна асоциация."

Назаем от jordansilistra.blogspot.com/2021/08/blog-post_16.html.

Няма коментари:

Публикуване на коментар