сряда, 15 април 2020 г.

Говори...радио "Бръчма" (Bruchma Caster.FM)

Адрес в интернет: bruchma.caster.fm/


На английски език е изписано: "Това е радиостанция Bruchma Caster.FM, излъчваща се от България. (С уточнението: Някогашното село Бръчма е част от настоящото село Българка и се намира на 17 км от общинския център Силистра). С хиляди страхотни мелодии в нашата база данни.Funk, Jazz Soul, Rn'B, Reggae, Hip Hop, Disco, българска музика 60'70'80'. Винаги има нещо страхотно за слушане. Има удоволствие за всички, така че просто седнете, отпуснете се и се насладете на музиката".

Водещият ди-джей за радиото: онцепцията на радиото е да внесе онази музика, която все по-рядко може да се пусне или чуе някъде. Било то в ефирни или онлайн радио станции. Стилове, на които рядко се отделя внимание, като джаз, фънк, соул, забравените неща на "Балкантон", които радиото представя чрез грамофонните плочи. Слушаемостта на радиото се разраства. Бавно, но пък виждам, че доста хора вече започват да го слушат и да го споделят, за което благодаря на всички".

Сред 13-те коментара има послание от далечна Канада - от Blast The Stereo, излъчващо от Montreal, провинция Квебек (QC): "Здравейте, току-що гласувах за вашето радио, ще се радвам, ако ни посетите и върнете гласуването, благодаря".


Няма коментари:

Публикуване на коментар