вторник, 28 април 2020 г.

Силистренка родом с трогателно послание до приятелите си във Фейсбук

Повече информация за заболяването и
предстоящото лечение е публикувана в
 страницата "Да помогнем на Лидия"
(https://tribune.bg/bg/obshtestvo/da-pomognem-na-lidiya/?fbclid=IwAR17pYzlJkrPDOw1AUs-ElUvKzV5f0jGLqy55hYVvYI_1P9O7SMVBT-_wuY#.XkFtpHogTJ8.facebook).
 
Силистренката родом Лидия Лечева-Господинова (магистър МИО, спец. "маркетинг") в момента работи в община Русе (където е омъжена, със син на 13 г.) е бивш служител на Областна администрацшия (2001-2005) -  в отдел "Регионално развитие", вкл. негов началник. 

Във връзка със свое заболяване, с което се бори от 18 години, тези дни тя публикува в личния си профил във Фейсбук послание със следното съдържание: "Мили приятели, хора с добри сърца, сърдечно благодаря, че в тези трудни времена продължавате да ме подкрепяте при набирането на средства за скъпоструващото ми лечение със стволови клетки. За съжаление клиниката по хематология в Москва ще бъде затворена до юни месец, поради опасността от COVID-19; но 1/3 от необходимите средства за лечението в Русия са събрани от кампанията „Да помогнем на Лидия“, в т. ч. чрез дарителска сметка, PayPal и Helpkarma.Сега съм изправена пред ново предизвикателство – не знам кога ще бъде следващата дата на прием в клиниката, защото новите дати тепърва ще бъдат уточнявани. Реалистично е да очаквам, че през есента клиниката в Русия ще започне работа с чуждестранните пациенти. Дано получа шанс да се лекувам по-скоро!"

И още: "Междувременно аз продължавам своята рехабилитация и имам добри резултати особено след месец и половина пълна карантина без никакво излизане навън! Благодаря Ви от все сърце за финансовата и материална подкрепа, която ми оказвате! Бъдете здрави и благословени!".

Всеки, който желае да помогне, може да го направи на банкова сметка в лева: 

IBAN: BG42 RZBB 9155 1011 3584 67

BIC (SWIFT): RZBBBGSF

банка Райфайзенбанк

Титуляр: Лидия Лечева-Господинова

Основание: Дарение PayPal: paypal.me/LidiyaGospodinova  

Няма коментари:

Публикуване на коментар