понеделник, 18 юни 2018 г.

Серия от прояви на силистренското туристическо дружество

УС на Туристическо дружество "Дочо Михайлов" Силистра взе решение тази събота и неделя (23-24 юни 2018) да да се проведе акция по почистване на базата на дружеството  край брега на р. Дунав в с. Ветрен, съобщи председателят Надежда Бобчева.

Участниците ще се ползват от безплатна нощувка и за вечеря - рибена чорба.  Желаещите трябва да заявят в офиса на Туристическото дружество (при Донка) желанието си за участие  акцията.

Междувременно стана ясно, че има две покани за организиране на групи за гостуване в други градове. Едната е първа по рода си: посещение на гр. Лом от местното туристическо дружество в периода 29 юни - 1 юли. Условията са следните: - две нощувки по 15 лева всяка (29 и 30 юни); - две вечери по 14 лева всяка (29 и 30 юни); - билет за пътуване по р.Дунав с кораба "Радецки" - 4 лева. Посочените разходи са без разходите за пътуване.
Програмата започва на 29 юни след обяд с разходка в градината в гр. Лом. Пътуването с кораба "Радецки" е на 30 юни сутринта. На 1 юли след закуска - отпътуване от гр. Лом.
Започна записването и за похода до гр. Разград ("С Буйна кръв - опознай Лудогорието"). Датите са 7 и 8 юли 2018 г. Приложена на снимката е програмата за мероприятието. Цената е 26 лева без транспортните разходи. Към момента е заявена бройка от 20 участници от наша страна. Може да се запишете за участие в офиса на дружеството - при Донка. В събота за пръв път членове на дружествата си организараха вечерна сбирка на територията на х. "Ален мак", която е собственост на ТД Силистра, но е достъпна и за групи срещу заплащане.


Няма коментари:

Публикуване на коментар