четвъртък, 18 май 2023 г.

За "Отче наш" и човешките чакри

 Отче наш е на практика единствената молитва, която е „създадена“ от Същество с толкова висока духовна категория, че да бъде призната от всички култури на земята като Велик Учител, Супер Човек, Християнизирано Същество. Наречен Джешуа Бен Пандара, по-известен като Исус от Назарет. Неслучайно тази молитва се състои от 7 утвърждения, постановления или мантри. Числото 7 символизира съвършенството на индивидуалната душа, можем също така да свържем всяка от тези фрази с биопсихоенергийните характеристики на 7-те чакри, центровете на енергийното съзнание, които формират основата на работата на Вътрешната еволюция.

Свързването на Отче наш със 7-те центъра на съзнанието ни позволява да се свържем с полето на енергийното съзнание, генерирано от милиони хора, които са се молили с тази молитва в продължение на 2000 години. След като разберем значението на тази фраза, ние спираме да вярваме и започваме да чувстваме. Връзката със 7-те изречения на нашия баща предполага, че всяко от тях има силата да произвежда трансформации в нашата личност Фразите на Отче наш съответстват на 7-те чакри, започвайки отгоре надолу.

По-долу споменаваме седемте изречения и тяхната връзка със 7-те чакри

1. ОТЧЕ НАШ, КОЙТО СИ НА НЕБЕТО. В най-високата чистота и божественост на нашето тяло, тази фраза активира нашата коронарна чакра, която излъчва хилядите светлини на вашата Божественост, светлините на Любовта, Вярата и Надеждата. Където духовната енергия влиза в тялото и се разпределя към другите чакри.

2. ДА СЕ СВЕТИ ТВОЕТО ИМЕ. В центъра на челото ни тази фраза активира нашата чакра на третото око и по този начин вашият божествен печат, вашата неизразима светлина ще избликне от челото ви и по този начин името ви ще бъде разкрито чрез святост. Отварянето на третото око ще ви даде визия, дълбочина и измерение на непознатите светове.

3. ДА ДОЙДЕ ТВОЕТО ЦАРСТВО Тази фраза активира речевата чакра, разположена в центъра на гърлото, така че ние сме творци на всичко, което е възвишено, възвишено от живота, чрез речта. Така че думата е само да предаде доброто.

4. ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ, КАКТО НА НЕБЕТО, ТАКА И НА ЗЕМЯТА Тази фраза активира нашата сърдечна чакра или сърдечен център, така че волята на сърцето да ръководи мисълта и желанието на сърцето, така че любовта, съпричастността, разбирането и прошката да ни управлява

5. ДАЙ НИ НАСЪЩНИЯ НИ ХЛЯБ ДНЕС. Енергийната сила на тази фраза активира чакрата, която захранва нашия слънчев сплит, повишавайки самочувствието, увереността и личната сила.

6. И ПРОСТИ НАШИТЕ ДЪЛГОВЕ, КАКТО НИЕ ПРОЩАВАМЕ ДЪЛГОВЕТЕ СИ Тъй като нашият далечен плексус е хранилище на нашите грешки, негодувание, гняв и завист се излъчват от този плексус (наименование на мрежата от нерви, имаща задачата да изпраща сигнали от гръбначния мозък към рамото, ръката и дланта). Активирането на тази чакра ни позволява да простим на нашите братя, техните грешки срещу нас и прошката е като вода, която почиства цялата мръсотия и нечистота в самите нас.

7. НЕ НИ ВЪВЕЖДАЙ В ИЗКУШЕНИЕ И ИЗБАВИ НИ ОТ ВСИЧКО ЗЛО Чрез активирането на тази чакра никога няма да ни накара да изпаднем в изкушение, ако не го искаме или търсим (свободна воля).Изкушенията идват при нас от коренната чакра, която се намира под гениталиите, където живее всичко на земята, тайната враг, извършител на изкушения и извършител на нечестиво поведение. Отваряйки тази чакра, ние премахваме нашите страхове и несигурност. Ние също така активираме нашата сексуалност като творческа енергия. Както може би сте разбрали, молитвата „Отче наш“ има 7 молби и всяка от тях е посветена на развитието, пречистването и пробуждането на център в нашето тяло (Храм АЗ СЪМ). Тази молитва съдържа свещени и мощни думи, които трябва да знаете как да използвате, да мислите, да медитирате и да изричате с цялата чистота на вашите стремежи. Не само да го повторим като робот, но и да разберем какво иска да ни каже. Отче наш е мостът между човека и вътрешния Бог.

АМИН

Хенри Улф

ЗА ЧОВЕШКИТЕ ЧАКРИ И КАК ДА ГИ ЛЕКУВАМЕ

https://zdraveikrasota.bg/chakrite-i-kak-da-gi-lekuvame/

Няма коментари:

Публикуване на коментар