понеделник, 1 март 2021 г.

Филм на силистренец във втория кръг на полуфинала в Лос Анжелис

Филмът "Животно" (3,11 минути) на "Nightmare studio" с автор Адриан Ал Жазар от Силистра отново достигна до полуфинал, този път във втория кръг на международния кинофестивал "Los Angeles Cinematography awards" в САЩ, Лос Анджелис (http://losangeles.cawards.org/). Победителите от всяка една категория ще се състезават за голямата награда "Златен орел". Всички номинирани филми ще бъдат представени на официалната церемония по награждаването в Холивуд.

За ВЕРСИНАЖ той допълни: "Има няколко кръга през годината, като от тях се излъчват полуфиналисти, финалисти и победители. Най-добрите филми от всеки един кръг отиват на големия финал, който е следващата година в Холивуд, където всички официално избрани филми ще бъдат представени на официалната церемония. Това важи и за нашия филм, избран сред хиляди участници".

Критериите за оценка на филмите се основават на визуалните образи, качеството на продукцията (без оглед на производствените разходи), оригиналността на разказаната истории и развлекателната стойност на филма. Избраният победител в съответната категория трябва да отговаря на заложеното като изискване достатъчно високо ниво с оценка на режисьорите по най-високия им стандарт.

По този начин има гаранция, че само ценни филми могат да получат сертификат за победител в конкурса. Конкурсът за кинематография в Лос Анджелис (LACA) е филмов фестивал с ежемесечни подавания на филми от цял ​​свят, които демонстрират отлични постижения в изкуството на кинематографията и филмопроизводството. Всички филми и видеоклипове с прожекция по време на фестивала ще бъдат обявени на официалния уебсайт на LACA и в платформите за социални медии.


Няма коментари:

Публикуване на коментар