сряда, 31 август 2016 г.

Концерт в края на лятото в Силистра


С много песни, танци и забавления приключиха заниманията на Летните клубове по интереси, организирани за четвърта поредна година от Община Силистра - Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. Децата, участвали в лятната програма, представиха наученото през изминалите 2 месеца пред своите родители, приятели и гости на малката сцена в Дунавския парк.

Те изказаха огромната си благодарност към д-р Юлиян Найденов, кмет на Община Силистра, д-р Мария Димитрова, председател на Общински съвет - Силистра и г-жа Денка Михайлова - зам.-кмет "Хуманитарни дейности за идеята и инициативата да бъде осъществена и тази година детска лятна програма. Г-жа Цветана Игнатова, Директор дирекция "Хуманитарни дейности" благодари от тяхно име, като пожела на малките участници да продължават да са толкова активни, креативни и амбициозни. В 9-те клуба от лятната програма взеха участие над 230 деца на възраст между 8 и 17 години. Голям беше интересът към клубовете по плуване, тенис, шах, танцова аеробика, приложно изкуство, театър и изкуства, млад скаут, пеене, риторика и култура на изразяване.

Децата на Силистра,от близо и далече, които участваха в летните клубове по интереси поканиха лично д-р Мария Димитрова - председател на Общински съвет Силистра, на финалното тържество за закриване на детската Лятна програма на Община Силистра – Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар