понеделник, 1 август 2016 г.

Кметът на Силистра отново постави въпроса за мястото на третия мост над река Дунав


От профила на община Силистра във Фейсбук: "Кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов бе сред участниците в срещата на премиера Бойко Борисов с кметовете на Шумен, Търговище, Разград и Силистра, и др., проведена тези дни в Търговище по повод отпуснатите средства за инфраструктурни проекти.

Градоначалникът ни отново е подчертал необходимостта от изграждане на мост между Силистра и Кълъраш, информира министър-председателя, че през последните четири месеца през града трафикът на товарни автомобили, вкл. от типа ТИР, се е увеличил многократно."

От профила Бойко Борисов във Фейсбук: "За мен изборите са само месец, след това всички кметове са ми равни и изобщо не питам кой от коя партия е - избрани са от хората. Целта ми е да се познаваме, да си помагаме, проблемите на хората да се решават, да покажем единство и решителност."

От сайта www.citybuild.bg ни припомнят: На Алфатар за ремонт на улична мрежа са отпуснати 500 000 лв.; в Дулово - за рехабилитация на общински улици – 1 000  000  лв.; в Кайнарджа за асфалтиране на улична мрежа – 700 000 лв.; в Силистра - за ремонт на уличното осветление – 2 000 000 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар