понеделник, 12 октомври 2020 г.

Ротарианска лепта за нов вид на най-голямото кръгово кръстовище в Силистра






Ротари клуб Силистра с президент 2020-2021 Боян Боев - есенна благотворителна проява в р-т "Истър" с участието на над 50 души - ротарианци и членове на техните семейства, както и приятели от Силистра, Тутракан, Балчик и Попово. Серия от мелодии на саксофон край р. Дунав на музикант от Русе, изискан коктейл, търгове за гоблен, дърворезба и кошница с продукти от "Актуал".

Проявата има за партньор община Силистра и бе подкрепена с лепта на стойността на куверт за участие от Областна администрация. Както и от други институции и личности, които са в процес на уточняване за даване на публичност на финалния резултат.



И още: откупки на картини, нарисувани от участници в проявата в рамките на поредния в Силистра сеанс по "Арт терапия" с ментор художничката Елена Маркарян. Всичко това плюс приходи от традиционната томбола - в полза на каузата на събитието - близо 30-о по рода си в историята на силистренските ротарианци от 2005 г. насам - облагородяване на кръстовището при ул. 7 септември и входа в града откъм Добрич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар