сряда, 6 март 2019 г.

Поп музика, оперетна класика и рок за Първа пролет в Силистра

На 18 май - Руслан Мъйнов в Силистра с пореден свой концерт.

Концерт с участието на Графа и гости от Румъния се осъществява  в Силистра на 20 март 2019 г., сряда, 18 ч. на площад Свобода; при лошо време – в Салона на Община Силистра. Проявата е по проект Easy Guide” (интерактивно мобилно приложение за популяризиране на културното и историческо наследство в района на Кълъраш и Силистра), съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие в рамките на Програма Interreg V-A Румъния – България.

Гражданите и гостите на град Силистра са поканени на празничен концерт Пролетна оперетна гала” за Първа пролет, личи от обява във ФсБ-профила на община Силистра: 22.03.2019 г., 18 ч. в залата на Община Силистра. Програмата включва шедьоври от световната оперетна класика, изпълнени от звездите на музикалния театър – сопраното Валентина Корчакова и тенора Марио Николов, в съпровод на оркестър „Симфониета Враца” с диригент Христо Павлов. 

На 23 март от 19 ч. - в зала „Версай” е поредната рок-вече, дело на силистренските рок групи със специален гост - група „Фанданго”, в която свирят добруджанците родом - Детелин Йосифов от Силистра и Йордан Йорданов от Дулово.

Няма коментари:

Публикуване на коментар