вторник, 4 декември 2018 г.

По две първи и втори места за силистренски китаристи от конкурс в Плевен

Международен фестивал на китарата Плевен 2018 се организира от Сдружение “Изкуството до мен” и НЧ “ЛИК-1959” Плевен. Художествен директор, създател и главен организатор на фестивала е Николай Михайлов /29г./ – преподавател по класическа китара в НУИ “Панайот Пипков” – Плевен, китарист, автор-композитор на филмова музика и член на сдружение “Изкуството до мен”.

Няколко призови места за силистренски китаристи на четвъртия Международен фестивал за класическа китара в град Плевен. По информация на преподавателката Росица Димитрова: поздравления за първото място на Дария Нотева! Искам да споделя успеха и с нейното семейство, както и с колегите, които работиха с нея това лято - доц. Стела Митева-Динкова, Божана Павлова, Георги Василев, доц. Росен Балкански и Дарко Багески.

Виктория Цветкова, ръководител и преподавател в Клуб "Акустик": Честито за извоюваните награди на моите момчета - 1. място в 1А група (Детски музикални школи) и 2. място в 1А група (Музикални училища) за Михаил Илиев!; 2. място в 1Б група (Детски музикални школи) за Николай Кинджаков! Успешно представяне и за Александър Събев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар