неделя, 1 юли 2012 г.

Ветераните футболисти от Силистра надделяха с дузпи в шоу мач с ПП ГЕРБ


Мачът...
           Шоу мач на ст. "Доростол" в Силистра бе игран между "Ветераните" и ПП ГЕРБ. Вкл. с участието на депутата Стефан Господинов, областния управител Николай Димов и кмета д-р Юлиян Найденов. Под строгото съдийство на главния съдия Мирослав Калинов, директор на финансовата дирекция в общинската администрация. Всички те в отбора на управляващите, винаги устремени към победата и по течението на реката, защото там е вярната посока. Впрочем, какъвто е надсловът на празника на река Дунав, част от който бе мачът. Сред тях още бяха футболисти като Мирослав Начев, голмайстор на "Меком" на световното първенство за юноши в Бразилия преди 5 години, Светлин Стефанов, дългогодишен капитан на "Доростол" и др.
Управляващите в национални
фланелки и надпис ПП ГЕРБ
- Това да не би да са шведи или украинци?
- Не, това са ветераните на Силистра
        От противниковата страна бяха опитният страж Кольо Колев - Джандара, непропуснал дори и една от битите срещу него дузпи, макар и позволил на съперника да му вкара 3 гола в редовното време. И още: шефът на НОИ в Силистра с Милен Пенчев, обрал на групата за ентусиазъм подвикванията да не си дава зор. И задочното припомняне за "Доростол арена", предвид проекта за ремонта на стадиона, който в общи линии е в добър вид, за разлика от батко си "Луи Айер", дето съхне и вехне неполиван. Мажоретките и фанфарната музика на ОУ "Отец Пасий" само придадоха по-голяма тържественост на спортната проява. Отстрани шефът на ОблС на БФС Георги Нарлев тихо суфлираше на организаторите и домакините кое как да стане, за да бъде впечатлението пълно от мача.
Купата е в ръцете
на Джандара
            В крайна сметка: след 3:3 в играните 2 по 30 минути, при дузпите резултатът стана 8:7 за ветераните. Купата връчи д-р Мария Димитрова, председател на ОбС на ГЕРБ и неформален лидер в агитката на партията по време на целия мач, с партньорството на зам.-областния управител Тодора Цонева и други гръмогласни активисти ентусиасти. Иначе - похвала за д-р Найденов за първия гол и за асистенцията за втория, отбелязан от депутата Господинов. Благодарско за атрактивния шпагат от страна на градоначалника и за мерака да бъде повече време сред играчите на терена. "Футбол не съм играл от пети клас", разказа той на верни авери, след като напусна победоносно терена. Казват обаче, че е редовен на тренировките по тенис.
            ....До следващата надпревара с елементи на забава, за да имаме право да кажем "Шоуто трябва да продължи". Който както го разбира и умее да го подреди. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар