понеделник, 17 май 2021 г.

Проектът "Глутницата" и кавалджията виртуоз Теодосий Спасов с обща песен

 


Проектът "Глутницата" и виртуозният кавалджия Теодосий Спасов, родом от село Белица, Силистренско, пуснаха своята съвместна песен "The Sky and The Stars" (www.youtube.com/watch?v=ViouM8ER5T0).
В парчето участват още силистренците: Ивена Великова и Николай Трендафилов (вокали), Детелин Йосифов и Росен Николов (китара), Иван Неделчев (бас), Иво Терзиев (клавир) и Дениз Салиев (барабани).
Автор на текста е Боби Ейнджъл, от чийто профил във Фейсбук научаваме прелюбопитната новина. Видеото към сингъла е на екип в състав: Кристиян Тодоров и Адриан Ал Жазар, а ролите са изиграни от Линда Вейл и Деян Димитров (филм на Жазар с негово участие достигна до номинация в Лос Анджелис).
Песента е поредната изненада от "Глутницата," след като в началото на годината бе създадено по международният проект парчето "Wise Man of Truth" с участие на David Reece (ex-Accept) и Frank Pane (Bonfire). Преди две седмици се появи и "Ваксина рокендрол", в която се включиха Нелко Коларов и актьорът Филип Аврамов, познат като Фицата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар