петък, 14 май 2021 г.

Семеен дует от Силистра на финала на телевизионно шоу

На финалната права е телевизионният формат "Един за друг", който е актуален всяка вечер от вторник до четвъртък по една от водещите национални телевизии вече четвърти месец. За пръв път от много време насам в подобни предавания има и участници пот Силистра. Добрата новина от последния засега излъчен епизоде повод да кажем "Честито на Яница (21 г.) и Момчил (31 г.) - финалисти сред 4 най-добри от 13 семейни двойки, участвали във формата". 

В борбата за първото място, наградата за което е натрупана в рамките на състезанието сума - засега нашите имат най-малка "зестра", остават освен представителите на Силистра (една от най-интересните и непредвидими в поведението си в игрите двойки), още и семейни дуети от София, Перник и Бристол (Великобритания). 

В близкото минало представители на Силистра е имало във форматите "Биг Брадър", "Екс фактор", "Мюзик айдъл", "Като две капки вода", в които те са били сред най-любимите на зрителя персонажи. Някои от тях - певиците Ели Раданова и Христина Миленова - ТИТА, имаха и последваща добра кариера на сцената, където показаха по достойнство таланта си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар