петък, 15 февруари 2019 г.

6 медала за стрелците на СК "Снайпер 92" Силистра

Български стрелкови съюз. Държавно първенство пневматично оръжие мъже, жени, юноши и девойки – гр. Търговище - 8-13.02.2019 г., с участието на състезатели от СК "Снайпер 92" Силистра. 

Резултати на нашите състезатели: отборна бронзова купа за жените за Гинка Дачева, Светла Стоянова, и Велислава Михайлова; три бронзови медала на пушка - юноши, старша възраст - Боян Йорданов, ученик от 12 клас в ПГСУАУ "Атанас Буров"; при девойки, младша възраст - Ванина Илиева, 10 клас в СУ "Дръстър", и при упражнение микс на двамата състезатели.

При юноши, младша възраст, в дисциплината пистолет на 10 м с 60 изстрела: вицешампионска титла за Севдим Емурла, който е в 11 клас на СУ "Дръстър" Силистра; бронзов медал за Радослав Янков, също от единственото специализирано училище в областта, и 6-то място за Георги Янков, 10 клас на спортното училище. Коментарът на треньорите и ръководството на клуба: "Върхова спортна форма по време на шампионат,а за което говорят постигнатите лични резултати".И още: Няколко четвърти и пети места.

Няма коментари:

Публикуване на коментар