неделя, 21 февруари 2021 г.

Поредни силистренци в телевизионно шоу

Зпочна вторият сезон на телевизионното състезание „Един за друг”, в което участват 13 семейства от цялата страна. Сред първите седем, които вече се включиха в шоуто, са и силистренците Яница – на 21 г. – служителка в община Силистра, и 31-годишният Момчил, който работи като търговски представител.

Още в първата надпревара – своеобразно шофиране с препятствия, те отвяха конкуренцията и станаха първата двойка – победителка, при това с правото да командва в къщата на участниците. Стартовите им изяви пред камерата показват, че имат енергията и желанието за добро представяне, за да оставят приятно впечатление за себе си както поотделно като личности, така и като семейна двойка. Независимо че от всички вече преддставени участници те имат най-малък стаж като брачен дует.

Кратък преглед на други подобни шоу-програми показва, че не е често присъствието на силистренци в родния телевизионен забавен ефир. Преди 17 години във втория „Биг Брадър” спомен за ярко присъствие остави Елена Георгиева, която тогава се прочу като участник в интригуващ любовен триъгълник. Десет години по-късно тя бе част и от "Денсинг старс".

Най-успешно е участието в телевизионния ефир обаче на певицата Христина Миленова, известна като ТИТА, която записа две шоу-програми и последваща страхотна кариера – тя бе част от триото „Сикстийн” в „Екс фактор България”, а после имаше и страхотна изява като певец и артист имитатор в пореден сезон на „Като две капки вода”.

Преди нея своя следа в родния музикален бизнес остави и Ели Раданова, като участник в „Мюзик айдъл”. В някаква степен се родее с тяхната слава в подобни формати и Мона – Монислава Недева-Гочев, която също тръгна от музикалните подиуми в Силистра и премина през интернетския сериал „Революция Z”. Наскоро омъжената за филмов режисьор силистренка участва и в „Шоуто на Николаос Цитиридис”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар