неделя, 30 декември 2012 г.

Назаем от Фейсбук: кой какви мисли "къдри" денонощие и малко отгоре преди новата година

               Аз: Готови ли сме за новогодишната нощ - кой с нов тоалет; друг с моден аксесоар; трети с двоен тумбак; четвърти с як салют-фойерверк за частна заря; пети просто с двойно гърло, особено ако има кой да почерпи; шести с подострен глас, за да изпее песен; седми с удобни кундури, за да танцува на воля; осми зареден с вицове, за да разсмива компанията, девети с търпение да изслуша поредната тирада на жена си; десети с мерак да се весели като за световно, защото не се знае знае ли се в годината на змията кой какви ситуации ще нареди, за да бъдат преживени с чувство и такт за самосъхранение. Весело посрещане на новата 2013 г. и "Наздраве за здраве!"...и умната!
              Той: Йордан Марков: Ах, краят на годината…винаги е време за размисъл, за равносметка на всеки един от нас…и вероятно всеки си задава въпроса – Колко спечелих, колко загубих, какво постигнах през тази, която отмина? Но не е ли по-правилно и по-важен въпросът – беше ли щастлива годината за теб? Оцени ли моментите, в които беше в добро здраве? Колко пъти през отминалата година се смя истински, та чак сълзи да излязат от очите ти? Потърси ли някои стар и позабравен приятел? Направи ли подарък на някого без да има повод? Колко пъти всъщност ти осъзна, че просто си един щастлив човек? Замислихте ли се, че една в действителност добра година зависи от тези, на пръв поглед, незначителни дреболии? До края на тази остава още малко време, но то е достатъчно, за да изпълним от части някои от тези неща и да започнем 2013 начисто, начисто от мисли за горчивина и заредени с повече любов и доброта...
        Тя: Ванушка Тонева: Измина и тая година! Година на радост и болки! Година на много поуки! Посрещаме Новата с трепет в сърцето! Цялата прелест на миналото е, че е минало! Живейте и приемете настоящето, за да сте във вътрешен мир със себе си, защото настоящето е това, което сме визуализирали вчера, а вчера е нашия опит, който осмисляме и който определя нашия избор за бъдещето! Всичко, което се е случило "вчера" си има своята причина и е трябвало да стане, за да ни направи по мъдри!

           Деян Василев: На бас, че след 28 часа най-срещания пост във фейсбук ще бъде: "Честита нова година!

Няма коментари:

Публикуване на коментар