понеделник, 23 февруари 2015 г.

Акция „Солидарно четене“ и в Силистра


Във връзка с акцията на Младежкото обединение в БСП "Солидарно четене" събираме книги, които ще бъдат дарени на читалищни библиотеки, съобщиха от местната организация в Силистра. И още: „Умоляваме тези от Вас, които могат да се разделят с книги от личните си библиотеки, да ги донесат в сградата на БСП на ул. „Любен Каравелов“ 1, етаж 3. Краен срок за приемане на книгите - 25 февруари! Тел. за контакти: 086/82-23-62.
Кампанията „Солидарно четене”, която се осъществява с активното участие на МО в БСП, има за цел да покаже, че солидарността, активните действия за справяне с несправедливостта в проблемните области на различните обществени сектори не е еднократно действие, което е продиктувано от конкретен повод, а всекидневен ангажимент, който ние осъзнаваме и с вашата подкрепа желаем да изпълняваме като отговорни за бъдещето си граждани, преди всичко.

За сведение на евентуалните дарители:  ако книгите са от световната и от българската класика няма значение годината на издаването.  Други книги извън с това определение трябва да бъдат издадени след  2000 година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар