понеделник, 5 юни 2017 г.

Женска благотворителност в полза на нова детска площадка в Силистра

Женската организация на ГЕРБ в Силистра проведе четвъртия си пореден благотворителен коктейл, тази година с помощта на младежката структура на партията, на който бе събрана сумата от 11 хил. лв. Каузата бе изграждане на нова детска площадка в района на ул. „Добрич” 170. Събитието бе уважено представители на различни институции, бизнеса и членове на партията. 

Сред тях бе и областният координатор на партията Тодор Тодоров, подчертал в поздрава си ролята на единството на всички браншове в името на каузи в полза на обществото. По традиция по време на събитието чрез томбола бе разиграна кулинарна изложба, приготвена от дамите и младежите, инициатори на коктейла. Талантливи деца и младежи от Силистра - певци и танцьори, поздравиха участниците.

Младежката организация на ПП ГЕРБ в Силистра подготвиха приятна изненада за деца и родители по случай 1 юни - Международен ден на детето. Председателят Ивелин Неделчев, който е общински съветник, заедно с членове на организацията се бяха погрижили за доброто настроение на всички, като освен цветни тебешири бяха осигурили аниматори и диджей. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар