събота, 6 април 2013 г.

В Силистра предизборният щаб на Коалиция за България заработи в клуба на БСП и регистрира листа в РИК

5 април 2013 г., пред РИК - Силистра
        Назаем от Фейсбук:  Българска Социалистическа Партия Силистра: "ПРЕДИЗБОРНИЯТ ЩАБ НА Коалиция за България - Силистра вече е отворен и се готви активно за предстоящите избори!! Заповядайте при нас всеки ден от 10 до 17.00 /в много случаи до по-късно/:))) Очакваме ви за мнения, коментари, идеи, помощ и...другарска раздумка, в клуба на БСП на ул. "Л. Каравелов" 1, приземен етаж /срещу банка ДСК".
    Регистрацията в РИК на листата за народни представители от Коалиция за България от 20-ти МИР - Силистра бе извършена вчера. Най - младата листа в страната, със средна възраст 35 години, балансирана по пол (по 4 мъже и жени), обществено представителство (3 общински съветници) и по занятие (представители на хуманитарни и технократски специалности).
В предизборния щаб на Коалиция за България
на заседание в клуба на БСП на ул. "Любен Каравелов"
      Водач на листата е досегашният народен представител Антон Кутев, национален секретар на БСП и председател на областния предизборен щаб. 2. Георги Кирилов е управител на банков клон и е общински съветник 3. Вяра Емилова е магистър по психология и председател на Областния съвет на БСП. 4. Данаил Николов от Тутракан е бизнесмен и общински съветник. 5. Ивайла Стоянова също е от Тутракан и е секретар на младежката организация на коалиционен партньор от Комунистическа партия на България. 6. Светла Маринова от Дулово е служител в банка, член на ОбС на БСП. 7. Надежда Бобчева е специалист по застраховане и общински съветник. 8. Шенер Ибраим е представител на “Гражданска квота” и е учител в с. Средище. Пожелаваме на екипа борбеност и ентусизаъм!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар