понеделник, 13 юли 2015 г.

"Пеещи чаши" ще звънят в Силистра вм. тибетски масаж


В Силистра в рамките на два дни – 15 и 16 юли, любителите на тибетската медицина и специално на т.нар. аюрведа ще имат възможност за уникална среща Алекс - Ананда - майстор на аюрведа, и на „тибетски звуков масаж“. Става дума за древна система за грижа за  здравето, в която принципите са насочени към опазване на живота — здравословни навици и терапия не само на тялото, но и на психиката, взаимоотношенията и духа.
Звуковата терапия се осъществява чрез 42 „пеещи чаши“, изработени за него в земите на Тибет, където многократно повишава знанията за аюрведа, йога и източни техники за релаксация. Участници в подобни представяния споделят в предварителен план: „Въздействието на звука на чашите не може да се опише. То просто трябва да се почувства в реално време.“
Място на срещата е в залата на „Йога клуб Силистра“ (над ДЗИ), като и в двата дни началото е в 18 ч. Да припомним, че преди месец в клуба бе проведен семинар „Аюрведа - Пътят към здравето и баланса“ с участието на индиец специалист в областта. Проведени са и 9 курса „Изкуството на дишането“.



Няма коментари:

Публикуване на коментар