четвъртък, 16 юли 2015 г.

Трио „ТЕНОРИТЕ“ отново в Силистра



         Tова са Те!, "Тенорите", в чиито гласове се заслушват и звездите…Чуйте ги и Вие – само на 16 юли от 19 ч. в залата на Театъра - Силистра. С обновена програма! Всяко сходство и припознаване с други пеещи лица и формации е съвършено невъзможно! В случай, че сте имали шанса и удоволствието да ги чуете на живо, както впрочем единствено се изявяват, у Вас няма да остане и сянка на съмнение, че професионалното, класическо българско трио ТЕНОРИТЕ е уникално! За тях казват, че съчетават класически гласове,изисканата и елегантна визия, съвършеното, уникално и романтично звучене.Те не правят компромис с качеството на звученето и артистичната интерпретация!
      Кирил Илиев сля гласовете на трима млади и амбициозни изпълнители – Кирил Илиев – тенор, Александър Господинов – тенор и Илиян Недев – тенор, в богат и цветен репертоар от класическа, поп, българска естрадна,руска и джаз музика.
       Определят ги като момчетата с вълшебни гласове. Носители на много награди от певчески конкурси. Имат издадени 2 диска: „Безкрайна хармония” - с любими класически арии и канцонети, и „Руска класика” - вечните руски песни „Калинка”,”Смуглянка”,”Катюша”, „Коробейники” и други. След концерта ще можете да закупите компактдискове, да получите автографи и да си направите снимки с гласовитите момчета!

За информация, ВИП места и билети – тел. 0885 094 542 и 0878 49 85 49

Няма коментари:

Публикуване на коментар